KNVB Straatvoetbal NK 4x4 Finales 2018

KNVB NK Straatvoetbal 2019!

Na het succes van afgelopen jaar, zijn er ook dit jaar weer de KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales. De KNVB NK 4x4 Straatvoetbal finales zijn onderdeel van de tweede editie van het Fox Sports & Eredivisie Voetbalfestival, check de website voor meer info. 

Wij gaan ervoor zorgen dat we het vetste straatvoetbalevent van Nederland organiseren! De Jaarbeurs gaat ons wederom hosten en zal omgetoverd worden tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

OPEN INSCHRIJVING

De deelname aan het KNVB NK Straatvoetbal 4x4 verloopt dit jaar via een open inschrijving. Hierdoor is het voor alle jongens en meiden in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 en 13 t/m 15 jaar mogelijk om zich in te schrijven. Teams betalen €50 inschrijfgeld. Hiermee vragen we commitment van de teams en hopen we no-shows te voorkomen. Let op: vol = vol!

TIJDEN

De KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales zijn van 11.00 tot 18.00 uur. De hal is open vanaf 10.00 uur, de bal rolt vanaf 11.00 uur.

LEEFTIJDEN

Deelnemende teams worden onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen: 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Te jong mag, te oud niet. Meisjes mogen bij de jongens meedoen, maar jongens mogen niet bij de meisjes meedoen.

GEEN STRAATVOETBALBOARDING

Anders dan vorig jaar, spelen we dit jaar zonder straatvoetbalboarding. We spelen op een betonnen ondergrond van 11 bij 21 meter. Er wordt gebruik gemaakt van uitlijnen met een uitloop van één meter.

Aanmeldprocedure

► De teamleider (18 jaar of ouder) betaalt via onderstaande link het inschrijfgeld van €50,
► De teamleider ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van betaling, met bijgevoegd een link waarmee de teamnaam en de deelnemende spelers voor het NK kunnen worden doorgegeven,
► De teamleider kan maximaal 6 spelers inschrijven per team,
► Elk team mag gratis 6 toeschouwers meenemen,
► Extra kaarten bijkopen kan via www.voetbalfestival.nl,
► Met het invullen van de teamgegevens is de inschrijving voor het NK 4x4 compleet en ontvangt hij/zij praktische informatie over de invulling van de dag.

Klik hier om te betalen en zo de aanmeldprocedure te starten!

 
Twee weken voorafgaand aan het toernooi ontvangt de teamleider nog een e-mail met aanvullende praktische informatie over o.a. het melden op de dag zelf, aanvangstijden van activiteiten, wedstrijdprogramma en parkeermogelijkheden. Het wordt gruwelijk!

WILDCARDS

Inschrijving vol maar toch kans maken op deelname? Dat kan!

Per leeftijdscategorie, jongens én meiden, geven we één wildcard weg!

Hoe maak je kans?

...

VRAGEN?

Mail voor vragen/opmerkingen naar: straatvoetbal@knvb.nl.


Was jij erbij of wil je een indruk krijgen hoe het er aan toe ging? Check hieronder de aftermovie!

 
 

KNVB NK Straatvoetbal 2018 — Video: 07/07/2018


Foto's van het event zijn te vinden via:  Facebook pagina KNVB Straatvoetbal


 

 

Terug naar boven