KNVB Straatvoetbal NK 4x4 Finales 2018

Wordt jouw team Nederlands kampioen 4x4 straatvoetbal?!

Na het succes van de Straatvoetbal Games vorig jaar komen we dit jaar terug op zaterdag 7 juli 2018 met de vernieuwde KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales powered by Soufiane Touzani & Los Barrenderos!

De Jaarbeurs gaat ons wederom hosten en we gaan de boel daar ombouwen tot het vetste straatvoetbal-event van Nederland. De finales vinden plaats in de Jaarbeurs Utrecht tijdens het Fox Sports & Eredivisie Voetbalfestival, check de website voor meer info.

WIL JIJ BIJ DE KNVB Straatvoetbal NK 4x4 FINALES ZIJN?

Dat wil je zeker! Het jaarlijkse hoogtepunt van het KNVB Straatvoetbal seizoen zijn de NK 4x4 finales. Een hele dag vol straatvoetbal waarin skills, pannas, akkas en goals uiteraard centraal staan. Dit jaar wordt de Jaarbeurs in Utrecht op zaterdag 7 juli weer omgetoverd tot het epicentrum voor alle baltovenaars van 10 tot en met 15 jaar in Nederland.

DOE MEE EN MAAK KANS OP DE ABSOLUTE HOOFDPRIJS!

Is jouw team de beste in de leeftijdscategorie? Schrijf ze in en maak kans op die te gekke NIKE KLEDINGCHEQUE T.W.V. 1500 EURO!!

Meedoen is nog altijd belangrijker dan winnen. Vandaar dat alle deelnemers aan het NK een medaille ontvangen voor hun sportieve deelname.

Om de prijswinnaars in de leeftijdscategorieën extra in het zonnetje te zetten ontvangen die een goud, zilveren of bronzen medaille en een beker voor plek 1,2 en 3 in hun leeftijdscategorie.

OPEN INSCHRIJVING

De deelname aan het NK Straatvoetbal 4x4 verloopt dit jaar via een open inschrijving. Hierdoor is het voor alle jongens en meiden in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 en 13 t/m 15 jaar mogelijk om zich in te schrijven. Teams betalen €50 inschrijfgeld. Hiermee vragen we commitment van de teams en hopen we no-shows te voorkomen. Let op: vol = vol!

TIJDEN

De KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales zijn van 11.00 tot 18.00 uur. De hal is open vanaf 10.00 uur. De bal rolt vanaf 11.00 uur.

LEEFTIJDEN

We spelen in de leeftijden 10-12 en 13-15. Te jong mag. Te oud niet. Meisjes mogen bij de jongens meedoen, maar niet andersom.

Aanmeldprocedure

  • De teamleider (18 jaar of ouder) betaalt via onderstaande link het inschrijfgeld van €50
  • De teamleider ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van betaling met bijgevoegd een link waarmee de teamnaam en de deelnemende spelers voor het NK kunnen worden doorgegeven
  • De teamleider kan maximaal 6 spelers inschrijven per team.
  • Daarnaast mag elk team gratis 6 toeschouwers meenemen.
  • Extra kaarten bijkopen kan via voetbalfestival.nl
  • Met het invullen van de teamgegevens is de inschrijving voor het NK 4x4 compleet en
    ontvangt hij/zij praktische informatie over de invulling van de dag. LET OP: Rond binnen drie dagen het volledige aanmeldproces af. Wanneer dit niet gebeurt, wordt het inschrijfgeld van €50 teruggestort en de plek weer vrij gegeven.

Twee weken voorafgaand aan het toernooi ontvangt de teamleider nog een e-mail met aanvullende praktische informatie over o.a. het melden op de dag zelf, aanvangstijden van activiteiten, wedstrijdprogramma en parkeermogelijkheden. Het wordt gruwelijk!

WILDCARDS

Inschrijving vol maar toch kans maken op deelname? Dat kan!

Per leeftijdscategorie, jongens en meiden geven we 2 wildcards weg per team!

Hoe maak je kans?

Post een video op Instagram met jouw team met de #knvbstraatvoetbal en laat een originele motivatie achter met vermelding van de leeftijdscategorie waarvoor je kans wil maken op de wildcard!

VRAGEN?

Mail voor vragen/opmerkingen naar straatvoetbal@knvb.nl.

 

Terug naar boven