KNVB Straatvoetbal NK 4x4 Finales 2019

WE ARE BACK!

Na het succes van afgelopen jaar, zijn er ook dit jaar weer de KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales. De KNVB NK 4x4 Straatvoetbal finales zijn zaterdag 6 juli 2019 onderdeel van de tweede editie van het Voetbalfestival in de Jaarbeurs Utrecht. 

Wij gaan ervoor zorgen dat we het viraalste straatvoetbalevent van Nederland organiseren! De Jaarbeurs gaat ons wederom hosten en zal omgetoverd worden tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

UPDATE : OPEN INSCHRIJVING NK 4x4 Finales 2019

De deelname aan de KNVB NK Straatvoetbal 4x4 finales verlopen wederom middels een open inschrijving. Vanaf maandag 20 mei 2019 om 15:00 zullen de inschrijvingen op deze website open gaan. De inschrijfkosten voor het NK bedragen €50. De kosten zullen direct bij de inschrijving betaalt kunnen worden. Inschrijving voor het NK geven deelnemers automatisch toegang tot alle activiteiten tijdens het Voetbalfestival. Er is plaats voor maximaal 36 teams middels de open inschrijving, zorg dus dat je er op tijd bij bent! Elk team kan uit maximaal zes spelers besta

P.s. mocht een leeftijdscategorie ontbreken bij de inschrijving dan is deze vol!

UPDATE: Prijzen winnaars NK 4x4 Finales 2019

Meedoen is nog altijd belangrijker dan winnen. Vandaar dat alle deelnemers aan het NK een mooie aandenken ontvangen in de vorm van een medaille. De winnaars per categorie zetten we nog extra in het zonnetje. Voor de eerste plaatsen per categorie stellen we een Oranje Vip-Trip ter beschikking, dat betekent een geheel verzorgde reis naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal!

Leeftijdscategorieën NK 4x4 Finales 2019

Alle jongens en meiden in de leeftijdscategorieën 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar kunnen ingeschreven worden. Te jong mag, te oud niet. Meiden mogen bij de jongens meedoen maar jongens mogen niet bij de meisjes meedoen. Een ouder/begeleider vanaf 18 jaar en ouder dient het team in te schrijven en de deelnamekosten te verzorgen.

Maak kans op een gratis Wildcard!

Toch te laat? Wanneer de inschrijving vol zit, geven we in elke categorie één wildcard weg. Aanmelding voor de gratis wildcard zal net als de open inschrijving vanaf 20 mei open gaan. Hou de website dus in de gaten!

VRAGEN?

Mail voor vragen/opmerkingen naar: straatvoetbal@knvb.nl.

Aftermovie KNVB NK 4x4 Finales 2018

Was jij er vorig jaar bij of wil je een indruk krijgen hoe het er aan toe ging? Check hieronder de aftermovie!

 
 

KNVB NK Straatvoetbal 2018 — Video: 07/07/2018


Foto's van het event zijn te vinden via:  Facebook pagina KNVB Straatvoetbal


 

 

Terug naar boven