Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op voetbal.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ben ik klaar voor de tweede seizoenshelft?

Redactie
KNVB Media
4 januari 2024, 10:00

Foto: Voetbal.nl

Voetbal.nl is ook in het nieuwe jaar jouw onmisbare teammaat. Met een Voetbal.nl-account kun je veel meer dan alleen de programma's, standen en uitslagen bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld je aanwezigheid aangeven, je teamtaken invullen en kan de teammanager nóg meer, zoals het toevoegen van doelpuntenmakers. In dit artikel een overzicht van de onmisbare functies.

Met een Voetbal.nl-account kun je veel meer dan alleen de programma's, standen en uitslagen bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld je aanwezigheid aangeven, het rijschema invullen en kan de teammanager nóg meer, zoals het toevoegen van doelpuntenmakers. 

Koppelen als lid

Om optimaal gebruik te maken van het platform, moet je wel goed gekoppeld zijn. Hoe ben je goed gekoppeld? Als je lid bent van een voetbalvereniging, gebruik dan voor je Voetbal.nl-account het e-mailadres dat bekend is bij jouw vereniging.

Ben ik goed gekoppeld? Ben ik goed gekoppeld? Bekijk het op deze pagina.

 

Teammanager

Ieder team heeft wel iemand die als eerste zegt: ‘Dat regel ik wel!’ Of het nu gaat om het maken van de opstelling, of het bijhouden van de aanwezigheid van de spelers. De verschillende teammanagersfuncties binnen Voetbal.nl helpen de teammanager bij de organisatie van het team.

Voetbal.nl maakt het voor de teammanager gemakkelijker om de volgende zaken rondom het team te regelen:

  • Aanwezigheid beheren van het team
  • Statistieken bijhouden, zoals doelpuntenmakers achteraf (indien dit nog niet door de scheidsrechter gedaan is) in de KNVB Wedstrijdzaken app
  • Teamtaken beheren van het team
  • Verzameltijd instellen in de Voetbal.nl app 
  • De opstelling, middels een spelersopgaaf, maken in de KNVB Wedstrijdzaken app

Teammanager worden? Teammanager worden? Ga naar deze pagina en doorloop de stappen.

Aanwezigheid

Nooit meer koppen tellen op de parkeerplaats, of oneindig terugscrollen in de teamapp, om te kijken of die ene speler nu wel of niet komt. Binnen Voetbal.nl kun je namelijk heel eenvoudig je aanwezigheid aangeven als teamlid. Dit biedt veel mogelijkheden. Zo weet je of er genoeg spelers zijn, of dat je nog een vervanger moet regelen.

Nooit meer koppen tellen? Nooit meer koppen tellen? Lees hier hoe je gebruikmaakt van de aanwezigheidsfunctie.

TEAMTAKEN

Ieder team zal het wel eens hebben meegemaakt. Te weinig auto’s om naar de uitwedstrijd af te reizen. Voor de wedstrijd er achter komen dat shirtjes niet zijn gewassen of op het laatste moment bepalen wie er gaat vlaggen. Dat is met de diverse functie binnen teamtaken in de Voetbal.nl app verleden tijd. Je ziet dankzij deze handige functie in één oogopslag of er voldoende auto’s zijn, wie aan de beurt is om te wassen, wie de wedstijd gaat vlaggen en wie verantwoordelijk is voor het teamfruit in de rust.

Altijd voldoende auto's! Altijd voldoende auto's! Lees hier alles over het rijschema.

Teamfruit Teamfruit Iedere wedstrijd sterk de kleedkamer uit

Wassen Wassen Altijd spelen in een schoon tenue

Vlaggen Vlaggen Altijd een assistent-scheidsrechter langs de lijn

Pushberichten

Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen.

Met pushberichten ben je altijd op de hoogte Met pushberichten ben je altijd op de hoogte Kijk hier hoe je pushberichten kan ontvangen.