Afgelast? Met pushberichten ben je altijd op de hoogte

Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen.  

Om je altijd goed te laten informeren, bijvoorbeeld als het gaat om last-minute wedstrijdwijzigingen, is er de mogelijkheid om je te abonneren op pushberichten. Deze berichten ontvang je automatisch op je telefoon, waardoor jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

Wat moet je doen? 

1. Zorg dat je goed gekoppeld bent

Wanneer je goed gekoppeld bent met je Voetbal.nl-account, dan kun je je persoonlijke pushberichten instellen. Dit is informatie over jouw eigen teams. Twijfel je of je goed gekoppeld bent? Doe de koppelcheck. 

Doe de koppelcheckBeschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar ontvang je geen pushberichten? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

2. Pushberichten instellen

Uiteraard kun je persoonlijk aangeven welke berichtgeving je wel of niet wenst te ontvangen. Deze kun je zelf beheren: instellingen -> Pushinstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je alleen berichten ontvangt van uitslagen, of bijvoorbeeld ook van wedstrijdwijzigingen. Dit is per favoriete team of persoon in te stellen. 

Let wel: Pushberichten zijn alleen te ontvangen op een mobiele telefoon. 

3. Instellingen op je telefoon

Je kunt als gebruiker van iPhone of Android zelf bepalen hoe je pushberichten wenst te ontvangen. Ontvang jij geen pushberichten van Voetbal.nl, maar zou je dit wel willen? Dan kan het zijn dat je deze functie op je toestel hebt uit gezet.

Alles over jouw instellingen op AndroidLees hoe je je pushberichten kunt beheren.

​Alles over jouw instellingen op iPhoneLees hoe je je pushberichten kunt beheren.

Terug naar boven