Adverteren

Voetbal.nl is dé site voor alle amateurvoetballers van Nederland. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op Voetbal.nl vind je alle officiële KNVB programma's, standen en uitslagen.

Daarnaast kan je gemakkelijk foto’s en video's uploaden, welke direct gekoppeld worden aan officiële KNVB wedstrijden. Deze content vormt de basis voor twee succesvolle rubrieken, namelijk Nederland Kampioenenland én Het Moment van de Week.

Naast het bereiken van een groot publiek is een groot voordeel de mogelijkheid tot "targeting" campagnes bijvoorbeeld op basis van geslacht, leeftijd en/of postcode. Vanzelfsprekend leidt een targeting campagne tot een hogere click-through ratio met als gevolg een verhoging van traffic en sales. Hierdoor is Voetbal.nl het ideale platform om zeer gericht uw doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Website

Impressies/pageviews:8.000.000 per maand (cijfers over augustus 2017 t/m december 2017)
Voetbal.nl registraties:1.200.000+ geregistreerde bezoekers (stand per 1 januari 2018)
Unieke bezoekers:500.000 per maand (cijfers over augustus 2017 t/m december 2017)

App

Actieve downloads:1.200.000+ (stand per 1 januari 2018)
Schermweergaves:Gemiddeld 130.000.000 per maand

MOGELIJKHEDEN

In de mediakit van Voetbal.nl worden alle web- en app advertentiemogelijkheden overzichtelijk weergegeven.

 

Kees van Nijnatten

Commercieel Manager

Voetbal.nl heeft uitgebreide advertentiemogelijkheden, maar we denken ook graag mee in aangepaste oplossingen op maat. Voor meer informatie kan er altijd contact worden opgenomen.

 

Terug naar boven