Anouk Hoogendijk kiest selectie voor Moment van het Jaar

Redactie
KNVB Media
20 mei 2020, 15:15

Dit onderdeel gebruikt cookies

3:01

103-voudig international Anouk Hoogendijk selecteert vijf momenten. - Foto: Voetbal.nl

Corona maakte helaas een vroeg einde aan het amateurvoetbalseizoen. Een jaargang waarin toch voldoende te genieten viel. Neem alleen al het Moment van de Week, waarin de pareltjes van de Hollandse velden wekelijks werden ingestuurd. 103-voudig international Anouk Hoogendijk maakte de selectie voor het Moment van het Jaar. De winnaar wint een waardebon van maar liefst 250 euro. Daarnaast ligt er voor een stemmer een waardebon van 50 euro klaar.

Anouk ging er eens goed voor zitten en heeft de momenten van alle 21 weekwinnaars uitgebreid onder de loep genomen. Hierin zat alles wat het amateurvoetbal zo mooi maakt: mooie doelpunten, briljante vrije trappen, prachtige acties. "Oeh, dit is heel lastig kiezen." Na flink wikken en wegen heeft de ex-international dan toch haar keuze gemaakt. 

Wist je trouwens dat Anouk vroeger een echte spits was en in één seizoen wel meer dan 100 keer heeft gescoord? En dat ze zichzelf 'De Blonde Romario' noemde? 

Vijf genomineerden

Terug naar het Moment van het Jaar. De vijf genomineerden zijn Quin Verheijen van SV Venray JO8-1, Kenji Vliegenthart (BVV Barendrecht JO8-1), Judith de Bruin van Reiger Boys Vrouwen 2, Tobias van der Meulen (UVS JO8-1) en Xávion Deekman van FC Skillz JO10-1. 

Dit onderdeel gebruikt cookies

Het moment waarop dan het meest is gestemd, is de winnaar van het Moment van het Jaar. De stembussen zijn inmiddels gesloten. 

Waardebon

De maker van het Moment van het Jaar wint een waardebon van 250 euro, te besteden bij Voetbalshop. De nummer twee ontvangt een waardebon ter waarde van 100 euro, de nummer 3 één van 50 euro en ook onder de stemmers wordt een waardebon van Voetbalshop verloot. 

Terug naar boven