Kies jouw Player of the Match op Voetbal.nl

Redactie
KNVB Media
24 augustus 2017, 14:00

De betrokkenheid van ING bij het Nederlandse voetbal is diepgeworteld

Voetbal.nl – het amateurvoetbalplatform van de KNVB – is op veel vlakken vernieuwd. Zo is het aantal functionaliteiten in de app en website sinds het seizoen 2017/'18 uitgebreid.

Nieuw is onder meer de mogelijkheid om na een amateurwedstrijd de Player of the Match te kiezen. 

Wekelijks worden er duizenden wedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld. Dat levert iedere week duizenden uitblinkers op. Door een heerlijk doelpunt, een splijtende pass of een schitterende redding. Maar de eeuwige discussie na afloop blijft: wie was toch de uitblinker?  

Medespelers en toeschouwers kunnen vanaf nu bij iedere amateurwedstrijd stemmen op hun Player of the Match. Met dank aan ING, de trotse hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal, die dit initiatief ondersteunt.

Net als toeschouwers kunnen alle leden van het team stemmen op hun uitblinker. Na het bekend worden van de uitslag van de wedstrijd, hebben spelers en toeschouwers 24 uur de tijd om te stemmen op de Player of the Match.

Via Voetbal.nl kunnen gebruikers nog steeds gemakkelijk de programma’s, standen en uitslagen van de favoriete teams volgen.

Terug naar boven