Mis nooit meer een afspraak met de Voetbal.nl-kalender

Redactie
KNVB Media
31 januari, 18:00

Mis nooit meer een afspraak met de Voetbal.nl-kalender. - Foto: Voetbal.nl

Altijd jouw voetbalprogramma bij de hand hebben? Nooit meer een training missen? Maak dan handig gebruik van de kalender van Voetbal.nl. Deze is nu voordeliger dan ooit.

De kalender is nu voor de rest van het seizoen 2018-’19 aan te schaffen voor slechts € 1,09. Hiermee ontvang je jouw gegevens automatisch in de agenda van je mobiele telefoon. De kalender herbergt veel handige functionaliteiten voor jou als amateurvoetballer.

Twee varianten 

Er zijn twee varianten: de persoonlijke-kalender en de team-kalender. In de persoonlijke agenda zie je wanneer jouw competitie-, beker- en nacompetitiewedstrijden worden gespeeld, worden de trainingen vermeld, maar ook komen vrijwilligerstaken en activiteiten van de vereniging terug. Deze kalender is alleen beschikbaar als je lid bent van een voetbalvereniging.

Daarnaast is er de team-kalender. Heb je teams toegevoegd aan je favorietenlijst? En wil je niet steeds naar de app om te zien wanneer het team moet spelen? Met deze kalender worden alle wedstrijden waaraan het team deelneemt toegevoegd in je agenda. Dit kunnen beker-, competitie- en nacompetitiewedstrijden zijn.

Instructies

De Voetbal.nl-kalender kan aangeschaft worden via de Apple App Store of Google Play Store.  Je ontvangt een mail met instructies na aanschaf. Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding en mis nooit meer een voetbalafspraak.  

Kijk hier voor meer info.  

Terug naar boven