Via pushberichten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Redactie
KNVB Media
16 januari 2020, 13:00

Blijf via pushberichten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. - Foto: KNVB Media

Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen.  

Ben jij in het bezit van de Voetbal.nl-app? Dan is het mogelijk om favoriete personen, teams, verenigingen en accommodaties te volgen. Om je altijd goed te laten informeren, bijvoorbeeld als het gaat om last-minute wedstrijdwijzigingen, is er de mogelijkheid om je te abonneren op pushberichten. Deze berichten ontvang je automatisch op je telefoon, waardoor jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

Berichtgeving

Uiteraard kun je persoonlijk aangeven welke berichtgeving je wel of niet wenst te ontvangen. Deze kun je zelf beheren: instellingen -> pushinstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je alleen berichten ontvangt van uitslagen, of bijvoorbeeld ook van wedstrijdwijzigingen. Dit is per favoriete team of persoon in te stellen. Let wel: Pushberichten zijn alleen te ontvangen op een mobiele telefoon. 

Problemen met het instellen of ontvangen van pushberichten binnen de Voetbal.nl-app? Wellicht helpt dit artikel je verder op weg.

Instellen op je telefoon

Pushberichten werken alleen wanneer je in het bezit bent van een Voetbal.nl app. Heb je die nog niet? Download hem hier voor Apple of Android.

Google Play StoreDownload de Voetbal.nl app voor je Android-toestel in de Google Play Store.

App StoreDownload de Voetbal.nl app voor je iPhone of iPad in de App Store

Terug naar boven