vv Kockengen verrast trouwe sponsor Bertus

Redactie
KNVB Media
7 februari 2020, 14:00

Dit onderdeel gebruikt cookies

1:13

Een verrassing van vv Kockengen voor Bertus Verhoek. - Foto: Voetbal.nl

Geen klant van Autobedrijf Verhoek verlaat het tankstation voordat de spaarpunten van de Total Club Voetbalactie aan vv Kockengen zijn gedoneerd. Daar zorgt Bertus wel voor. Het levert de plaatselijke vereniging jaarlijks veel geld op en dus werd het tijd voor een verrassing, vond Kockengen-voorzitter Fons Hilhorst. En zo werden Ab en Bertus Verhoek shirtsponsor zonder het zelf te weten.

Daar kwamen ze uit de kleedkamer gestormd. De jongste jeugd van vv Kockengen, volledig in het nieuw gestoken. De naam en het logo van het autobedrijf duidelijk zichtbaar op de borst. Tot grote tevredenheid van Bertus: 'Wat is dit mooi!' 

Duizenden euro's

Het bestuur van Kockengen wilde iets terug doen voor Ab en Bertus Verhoek. De gebroeders en gezichten achter Total Verhoek in het Utrechtse dorp, zijn de motor achter de Total Club voetbalactie. Deze actie zorgt ervoor dat er jaarlijks enkele duizenden euro's binnen komen bij vv Kockengen.

Zoals heel veel amateurverenigingen profiteren van deze actie. In totaal keerde Total afgelopen seizoen maar liefst 150.000 euro uit. 

Hoe werkt de Total Club Voetbalactie?

Terug naar boven