Doe ook mee met de #stayathomechallenge

Redactie
KNVB Media
23 maart 2020, 15:30

Dit onderdeel gebruikt cookies

1:23

Doen jij en je voetbalvrienden ook mee? - Foto: Voetbal.nl

Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat scholen en verenigingen de komende weken gesloten zijn en je veel thuis zit. Dat betekent dat je jouw favoriete sport niet meer kan beoefenen, zoals je dat gewend bent. Maar wees niet getreurd! Samen met onze Oranje-internationals plaatst de KNVB de komende periode iedere dag een #stayathomechallenge. Doe je ook mee?

Met de meest creatieve voetbaloefeningen dagen we iedereen die thuis zit uit om deze zo goed mogelijk na te doen. En heb jij ‘m helemaal onder controle? Daag dan op jouw beurt weer jouw voetbalvrienden uit!

Samen houden we elkaar bezig

OranjeLeeuwin Merel van Dongen heeft het startschot gegeven met haar #stayathomechallenge. Elke dag wordt er via het OnsOranje TikTok kanaal of via KNVB Instagram weer een nieuwe challenge geplaatst door een Oranje-international. Ook Tahith Chong en Vivianne Miedema hebben al een challenge gedaan. Houd deze pagina’s dus goed in de gaten, zodat jij elke dag weer aan de slag kan met een nieuwe #stayathomechallenge. 

Jouw moment of fame?

Deel jouw  #stayathomechallenge  niet alleen met je vrienden, maar tag ook @officialknvb. Grote kans dat we jouw filmpje dan ook plaatsen op het officiële account van de KNVB!

Terug naar boven