Gratis webinars voor amateurverenigingen

Redactie
KNVB Media
11 mei 2020, 16:00

Aanstaande zaterdag is er een webinar met Kevin Blom. - Foto: KNVB Media

Het zijn onzekere tijden waarin veel wordt gevraagd van amateurverenigingen en de manier waarop ze alles draaiende kunnen houden. Om verenigingen te ondersteunen en te inspireren in deze periode organiseert de KNVB de komende weken verschillende webinars en online programma’s om vrijwilligers op een eenvoudige en laagdrempelige manier betrokken te houden bij het voetbal.

Op die manier hopen we de dat – zodra het verenigingsleven straks weer helemaal is opgestart – clubs en vrijwilligers weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaan.

Iedere week staan er meerdere online programma’s en webinars op het programma. Aan de hand van uiteenlopende thema’s worden tal van onderwerpen besproken die betrekking hebben op het verenigingsleven. Van technisch (jeugd)beleid tot inspiratiesessies over ledenwerving en van interviews met scheidsrechters tot duurzaamheid op de vereniging. Experts van de KNVB geven je tips en praktische handvatten en ook delen we inspirerende voorbeelden van andere verenigingen waarmee je direct aan de slag kan. 

Bekijk hier het volledige aanbod en schrijf je snel in voor een of meerdere webinars.

Aanmelden voor webinarsBekijk het complete aanbod

Terug naar boven