Xávion Deekman wint het Moment van het Jaar

Redactie
KNVB Media
25 mei 2020, 13:45

Dit onderdeel gebruikt cookies

0:25

Xávion Deekman wint het Moment van het Jaar. - Foto: Voetbal.nl

Xávion Deekman heeft het Moment van het Jaar - de amateurvoetbalrubriek van Voetbal.nl - gewonnen. Het doelpunt van de voetballer van FC Skillz uit Den Haag verzamelde de meeste stemmen. Tweede in de verkiezing werd Judith de Bruin van Reiger Boys, brons was er voor Quin Verheijen (SV Venray).

Xávion wint met de uitverkiezing een waardebon van Voetbalshop, ter waarde van 250 euro. Judith de Bruin wint een waardebon ter waarde van 100 euro, Quin Verheijen een bon ter waarde van 50 euro. 

Ook de stem van Meagan Weegerink uit Haaksbergen is 50 euro waard. Ook zij ontvangt een waardebon ter waarde van dit bedrag. 

Top 5

Eerder selecteerde ex-international Anouk Hoogendijk 5 momenten die in de finale de strijd met elkaar aan gingen. De fragmenten waren eerder al uitgeroepen tot Moment van de Week. In deze amateurvoetbalrubriek kunnen opmerkerlijke of fraaie momenten worden ingestuurd naar Voetbal.nl. 

Dit onderdeel gebruikt cookies

Vanaf het moment dat er weer in wedstrijdverband gevoetbald kan worden, is het Moment van de Week vanzelfsprekend weer terug.   

Terug naar boven