Deze zomer toch een competitie? Dat kan!

Redactie
KNVB Media
6 juli 2020, 10:00

Dit onderdeel gebruikt cookies

1:48

Voetlab: Een nieuwe zomervoetbalcompetitie. Voor leden, maar ook voor oud- en nieuwe leden. - Foto: KNVB Media

We nodigen alvast een klein groepje verenigingen uit om zich als eerste op te geven voor Voetlab via www.voetlab.com. In deze testfase zullen we samen met deze verenigingen Voetlab opzetten: de zomercompetitie (in ontwikkeling) voor 13 t/m 18 jarigen.

Sinds maart is er door Corona veel veranderd in de voetbalwereld. Geen EK én er is al maanden geen voetbalcompetitie meer. Gelukkig worden steeds meer maatregelen opgeheven, maar desondanks blijven veel jongeren deze zomer thuis en vinden veel verenigingen het moeilijk om trainingen spannend te houden zonder competitiewedstrijden. Daarom ontwikkelen we Voetlab: de zomervoetbalcompetitie voor voetballers van 13 t/m 18 jaar.

Punten sparen

Met Voetlab verdienen spelers punten door deze zomervakantie deel te nemen aan voetbaltrainingen die de verenigingen zelf organiseren. Later in het zomerseizoen kunnen spelers ook punten verdienen met toernooitjes op de vereniging. Met deze punten kunnen er prijzen worden verdiend voor de vereniging (KNVB verenigingspakketten t.w.v. €1.000,-), maar ook voor individuele spelers (nieuwe voetbalschoenen, ballen en gesigneerde shirts). 

Leden en oud-leden

Een nieuwe zomervoetbalcompetitie dus. Voor leden. Maar ook voor oud-leden, of nieuwe leden. Dus voor ledenbehoud én voor ledenwerving. En voor extra kantine-inkomsten natuurlijk.

VoetlabGeef je vereniging hier op!

Terug naar boven