Voetbal.nl uitdeel 10-daagse: pak 1 van de 40 kortingsbonnen

Redactie
KNVB Media
9 december, 10:45

Voetbal.nl uitdeel 10-daagse: pak 1 van de 40 kortingsbonnen - Foto: Voetbalmedia

2020 is en was een bizar jaar. De amateurcompetities liggen al een tijd stil, senioren kunnen niet eens trainen. De bal is in veel gevallen ver weg en daar balen we flink van. Voetbal.nl zorgt daarom voor wat vrolijkheid en deelt de komende 10 dagen tijd maar liefst 40 kortingsbonnen uit.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen: Voetbal.nl volgen op Instagram. Van woensdag 9 december tot en met vrijdag 18 december delen we uit bij Voetbal.nl. Iedere dag maak jij kans op één van de vier waardebonnen van 25 euro per stuk, te besteden bij Voetbalshop.nl.

Op deze manier besluiten we het bijzondere jaar 2020 in ieder geval met een positief geluid. Zodat we vol goede moed naar 2021 kunnen overgaan, een jaar dat hopelijk wat normaler zal verlopen. Mét onze ploeggenoten, trainingen en wedstrijden. 

Nieuwe en bestaande volgers

Maar liefst 40 kortingsbonnen verloten we dus, onder al onze volgers op Instagram. We verdelen ze onder nieuwe én al bestaande volgers. Like het Instagram-bericht van deze actie en pak één van die 40 kortingsbonnen! De actie loopt tot en met vrijdag 18 december. 

Pak 1 van de 40 waardebonnenVolg Voetbal.nl ook op Instagram en win een kortingsbon!

Terug naar boven