Trap het seizoen af met korting op het nieuwe Nike Renew Pack

Redactie
KNVB Media
30 juli, 23:45

Profiteer van €10 korting op het gehele Nike Renew Pack

Selectietrainingen, oefenwedstrijden en de start van de beker… het seizoen gaat weer beginnen. Yes eindelijk, we mogen weer! Elk seizoen verrast Nike ons weer met haar nieuwe zwarte voetbalschoenen pack. De schoenen uit het nieuwe Nike Renew Pack zijn in een nieuw jasje gestoken en bevatten blauwe en grijze accenten. Wat is de kracht van de verschillende modellen en hoe zien ze eruit?

Simpel, maar stijlvol. De kwaliteit druipt van het nieuwe Nike Renew Pack af. Naast de bekende modellen maken de nieuwe Tiempo Legend 9 en de Phantom GT 2 hun intrede.

Nike Mercurial

Dit nieuwe pack bevat zowel een Nike Vapor als een Nike Superfly. Beide schoenen zijn helemaal zwart en de welbekende Swoosh van Nike is blauw omlijnd. Technologie, pasvorm en snelle bewegingen; de Nike Mercurial Superfly maakt je klaar voor snelheid met een speciale tractie voor snelle snelheden en onverwachte stops. De griptextuur boven op de schoen geeft je een nauwkeurige controle over de bal.

Ontvang €10 korting bij besteding van €75 op het nieuwe Nike Renew Pack met de code RENEW10!Bestel het nieuwe Nike Renew Pack nu bij voetbaldirect.nl

Nike Phantom GT

Nike pakt uit met het nieuwe Nike Phantom GT. De tekst aan de buitenkant heeft een nieuwe look gekregen met grijze accenten. Maar dat is niet alles; de bovenkant van de schoen is gemaakt van ‘Generative Texture’ voor extreme grip en controle. Met deze schoen start jij het seizoen dus zeker goed!

Nike Tiempo Legend 9

Naast de Phantom GT maakt ook de Nike Tiempo Legend 9 haar intrede. De schoen heeft nog steeds de look van een traditionele schoen, maar beschikt over de modernste technologie. De bovenkant van de schoen is gemaakt van eersteklas leer met zachte schuimrubberen pods. Deze pods helpen jou om te presteren als de grootste sterren en je passing, dribbels en schoten te verbeteren.  

Begin jij het nieuwe seizoen ook goed? Alle modellen van het nieuwe Nike Renew Pack zijn nu verkrijgbaar bij voetbaldirect.nl! Profiteer van €10 korting op het gehele Nike Renew Pack bij een besteding vanaf €75 met de code RENEW10.

Terug naar boven