Spaar mee voor je club bij Albert Heijn en maak kans op vette voetbalprijzen!

Redactie
KNVB Media
9 september, 14:00

Spaar mee voor je club bij Albert Heijn.

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB ‘Voetbalpassie’, een spaarprogramma waarmee je je club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Welke club steun jij?

Spaar mee voor je club bij Albert Heijn.Bevestig je deelname, selecteer je club en maak kans op vette voetbalprijzen!

Vanaf maandag 13 september tot en met 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH app. Je spaart punten bij elke besteding van 1 euro aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank, bier en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar de clubkas!

Leden, maar ook hun vrienden, familie en kennissen: iedereen kan door aankoop van de actieproducten eenvoudig via de AH-app meesparen voor de club. Wie mee spaart maakt bovendien kans op vette voetbalprijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet-and-greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Terug naar boven