Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op voetbal.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eindelijk is hij daar: De Aftrap!

Redactie
KNVB Media
24 september 2021, 16:15

Eindelijk is hij er: De Aftrap! - Foto: KNVB Media

Maandenlang bleven de voetbalschoenen onaangeraakt in de tas liggen. Bleef de kleedkamer op slot en het veld leeg. Tot nu. Want eindelijk is hij er: De Aftrap!

We hebben er lang op moeten wachten, maar een nieuwe competitie staat op punt van beginnen. Eindelijk! Het wordt een vrolijk voetbalseizoen, waarin de scheidsrechter weer gewoon kan fluiten, de zelfbenoemde linksback ouderwets kan opscheppen en waar voetballers en supporters weer kunnen genieten van hun favoriete hobby.

Kortom: het amateurvoetbal is er weer! 

Onmisbare teammaat

En wij? Wij zijn er natuurlijk bij. Iedere wedstrijd, elke dag. Want Voetbal.nl is jouw onmisbare teammaat. Zeker als het gaat om jouw programma, standen en uitslagen. Dat was zo, dat is zo, dat blijft zo. 

Maar wist je dat je nog zoveel meer kunt halen uit je account? Zorg dat je goed bent gekoppeld  en profiteer van de talloze functionaliteiten, zoals Aanwezigheid, Rijschema, Player of the Match of Pushberichten. Op de speciale pagina ‘De Aftrap’ hebben we de uitleg van alle handige functionaliteiten voor je verzameld. 

Het team van Voetbal.nl wenst je een seizoen vol plezier en gemak!

De Aftrap De Aftrap Haal alles uit je account.

Doe de Koppelcheck Doe de Koppelcheck Om optimaal gebruik te maken van Voetbal.nl, moet je wel goed gekoppeld zijn. Deze controle vindt plaats op basis van jouw e-mailadres.