Overgang tussen twee voetbalseizoenen

Redactie
KNVB Media
8 juli, 14:00

De voorbereidingen op het seizoen 2019/’20 zijn in volle gang. - Foto: KNVB Media

De voorbereidingen op het seizoen 2019/’20 zijn in volle gang. Dit vergt de nodige tijd en het kan daarom betekenen dat bepaalde informatie over jouw favoriete team(s) nog niet bekend is. We brengen je door middel van dit artikel graag op de hoogte van de gang van zaken en de laatste ontwikkelingen.

Op 1 juli is het seizoen 2019/’20 officieel van start gegaan. Dit houdt in dat alle gegevens van het afgelopen seizoen zijn verwijderd uit Voetbal.nl.

Verenigingen worden verzocht teams toe te voegen en vervolgens leden toe te voegen aan deze teams. Zo lang een vereniging nog geen teams heeft aangemaakt, zijn deze nog niet vindbaar bij Voetbal.nl.

Indelingen

Tegelijkertijd gaat de KNVB aan de slag om al deze teams in te delen in de verschillende (beker)competities. De districten Zuid 1, Zuid 2, Oost en Noord publiceren op 15 juli de competitie-indelingen voor de B-categorie. West 1 en West 2 doen dit op 9 augustus. Indelingen bij de A-categorie worden in alle districten op 15 juli gepubliceerd.

In het zaalvoetbal wordt de A-categorie op vrijdag 12 juli openbaar, gevolgd door de B-categorie, op 26 juli. Onder het tabje ‘Indeling’ kun je bij Voetbal.nl zien tegen wie je het zal opnemen in het bekertoernooi of in de competitie. Alle data zijn richtdata. 

Speelschema

Op basis van de eerder al gepubliceerde speeldagenkalender wordt er een speelschema ontwikkeld, zodat je onder ‘Programma’ kunt zien wanneer de wedstrijd worden gespeeld.

Team Voetbal.nl wenst je veel plezier in het nieuwe voetbalseizoen!

Terug naar boven