Deel jouw coronatraining en win met het complete team

Redactie
KNVB Media
19 november, 9:45

Stuur beelden in van jouw coronatraining en win met het complete team! - Foto: KNVB Media

Op de persconferentie van 17 november werd duidelijk dat het spelen van wedstrijden vanwege corona nog niet aan de orde is. Senioren mogen wel weer trainen in groepjes van maximaal 4 personen. Ideaal is het natuurlijk nog zeker niet, maar ook met maximaal 4 personen kunnen er goede en leuke trainingen georganiseerd worden.

Dit zorgt ervoor dat je ook in de corona-periode je favoriete sport kunt beoefenen én dat je fit en in vorm bent op het moment dat we wel weer wedstrijden mogen spelen. En... je kunt met je complete ploeg een leuke prijs winnen! 

5 oefeningen

De KNVB heeft via Rinus - de online assistent-trainer - 5 oefeningen ontwikkeld, die voor ieder team te doen zijn. Daarnaast zijn er ook 2 complete trainingen ontwikkeld. Die vindt je onderaan dit artikel.  

Voetbal.nl moedigt jou en je teamgenoten graag aan om de oefeningen uit te proberen en beelden van jullie training te delen. We hebben bovendien een leuke prijs voor het hele team beschikbaar. De winnaar van deze actie wint voor het complete team (maximaal 20 personen) waardebonnen van 25 euro per stuk, te besteden bij Voetbalshop.nl.   

Wat moet je doen?

  1.  Upload beelden van jullie coronatraining op Instagram.
  2.  Laat weten welk seniorenteam jullie zijn, tag @voetbalpuntnl en gebruik #coronatraining. 
  3. Maak kans op 20 waardebonnen voor het complete team, ter waarde van 25 euro per stuk, te besteden bij Voetbalshop.nl. 
  4. De ingezonden beelden worden beoordeeld door de jury, die gevoelig is voor enthousiaste, fanatieke, originele en/of creatieve inzendingen. Dus doe je best! Op 17 december maken we het winnende team bekend. 

Veel succes! 

Top 5 oefeningen die ieder team kan uitvoerenUpload beelden van jouw coronatraining en win met het complete team!

Rinus, de online assistent-trainer van de KNVBRinus is een online tool ontwikkeld voor alle jeugdtrainers. Of je nu voor het eerst een team gaat coachen en begeleiden of al in het bezit bent van een KNVB-diploma.

 

Terug naar boven