Nooit meer te weinig spelers met aanwezigheidsfunctie

Nooit meer koppen tellen op de parkeerplaats, of oneindig terugscrollen in de teamapp, om te kijken of die ene speler nu wel of niet zou komen. Binnen Voetbal.nl kun je namelijk heel eenvoudig je aanwezigheid aangeven als teamlid.

Dit biedt heel veel mooie mogelijkheden. Zo weet je of je genoeg spelers hebt, of dat je nog een vervanger moet regelen. De aanwezigheidsfunctie is alleen beschikbaar binnen de Voetbal.nl app. 

Wat moet je doen?

Wil je ook gebruikmaken van de aanwezigheidsfunctie binnen Voetbal.nl? Doorloop dan onderstaande punten.

1. Zorg dat je goed gekoppeld bent

Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team, kunnen gebruik maken van de aanwezigheidsfunctie van Voetbal.nl. Zowel spelers als staf kunnen dit invullen bij elke officiële wedstrijd.

Doe de koppelcheckBeschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar krijg je de aanwezigheidsfunctie niet in beeld? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

2. Teammanagers kunnen meer

Teammanagers krijgen binnen de aanwezigheidsfunctie aanvullende mogelijkheden. Zo kan je als teammanager van jouw team de aanwezigheid van jouw teamgenoten invullen en beheren. Ook kan je de aanwezigheidsfunctie op slot zetten, dan kunnen teamgenoten deze niet meer zelf aanpassen, maar zullen ze contact moeten opnemen om wijzigingen door te geven.

Teammanager van jouw team wordenAls teammanager beschik je over aanvullende mogelijkheden binnen Voetbal.nl. Ben jij de aanjager van jouw team? Word dan teammanager!

3. Aanwezigheid invullen

Je kunt je aanwezigheid aangeven door in de app naar een wedstrijd in de nabije toekomst te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Aanwezig’ laten weten of je er wel of niet bij bent. Jij, je teamgenoten en de coach(es) zien zo in éen oogopslag welke spelers aanwezig zijn en wie niet.

Terug naar boven