Altijd voldoende auto’s met het rijschema

Ieder team zal het wel eens hebben meegemaakt. Te weinig auto’s om naar de uitwedstrijd af te reizen. Dat is met het rijschema in de Voetbal.nl app verleden tijd. Je ziet dankzij deze handige functie in éen oogopslag of er voldoende auto’s zijn.

Dit biedt heel veel mooie mogelijkheden en neemt veel onduidelijkheid weg. De aanwezigheidsfunctie is alleen beschikbaar binnen de Voetbal.nl app.

Wat moet je doen?

Wil je ook gebruikmaken van de aanwezigheidsfunctie binnen Voetbal.nl? Doorloop dan onderstaande punten.

1. Zorg dat je goed gekoppeld bent

Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team kunnen gebruik maken van de aanwezigheidsfunctie van Voetbal.nl. Zowel spelers als staf kunnen dit invullen bij elke officiële wedstrijd.

Doe de koppelcheckBeschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar krijg je het rijschema niet in beeld? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

2. Teammanagers kunnen meer

Teammanagers krijgen binnen het rijschema aanvullende mogelijkheden. Zo kan je als teammanager van jouw team het rijschema van jouw teamgenoten invullen. 

Teammanager van jouw team wordenAls teammanager beschik je over aanvullende mogelijkheden binnen Voetbal.nl. Ben jij de aanjager van jouw team? Word dan teammanager!

3. Rijschema invullen

Je kunt je aanwezigheid invullen door naar een wedstrijd in de nabije toekomst te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Auto’ laten weten of je wel of niet kunt rijden. Daarnaast kun je aangeven hoeveel personen je kunt vervoeren. Jij, je teamgenoten en de coach(es) zien zo in één oogopslag wie er rijden.

Terug naar boven