Wie is de Player of the Match? Jij bepaalt!

Wekelijks worden er duizenden wedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld. Dat levert iedere week duizenden uitblinkers op. Door een heerlijk doelpunt, een splijtende pass of een schitterende redding. Maar de eeuwige discussie na afloop blijft: Wie was toch de uitblinker?  Dat bepaal jij mede aan de hand van Player of the Match.

Net als toeschouwers kunnen alle leden van het team stemmen op hun uitblinker. Na het bekend worden van de uitslag van de wedstrijd, hebben spelers en toeschouwers 24 uur de tijd om te stemmen op de Player of the Match.

Wat moet je doen?

Er kan worden gestemd op wedstrijden van de teams die je als favoriet hebt toegevoegd. Als gebruiker dien je dan wel je zichtbaarheid op ‘Normaal’ of 'Beperkt’ hebben ingesteld. Automatisch een melding ontvangen? Zet dan de pushberichten aan bij dit favoriete team.

1. Zorg dat je goed gekoppeld bent

Wil jij altijd kunnen worden verkozen tot Player of the Match? Dan dien je je zichtbaarheid op Voetbal.nl aanpassen naar 'Beperkt' of 'Normaal'. Dit kan zodra je goed gekoppeld bent.

Doe de koppelcheckBeschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar weet je niet zeker of je goed gekoppeld bent met je KNVB lidmaatschap? Doe dan de koppelcheck!

2. Zorg dat je verkiesbaar bent

Wil jij altijd kunnen worden verkozen tot Player of the Match? Zorg er dan voor dat je altijd verkiesbaar bent en zorg er ook voor dat je zichtbaar bent voor je medespelers en de supporters. 

Hoe pas je je zichtbaarheid aan?Om verkozen te worden tot Player of the Match, dien je je zichtbaarheid op Normaal of Beperkt te hebben ingesteld.

3. Activeer je pushberichten

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de Player of the Match van jouw team? Zorg er dan voor dat je je pushberichten activeert. Zo mis je nooit meer een stemming of uitslag.

HOE ZET JE PUSHBERICHTEN AAN?Wil je altijd kunnen stemmen op Player of the Match of zien wie er gewonnen heeft? Stel dan pushberichten in.

Terug naar boven