Bepaal zelf hoe zichtbaar je bent

Binnen Voetbal.nl bepaal je zelf de zichtbaarheid van je account. Via Instellingen kun je altijd je eigen zichtbaarheid bepalen en aanpassen.

Binnen de Voetbal.nl app en website kan het zijn dat je, als KNVB-lid, op verschillende plekken zichtbaar bent met je naam en eventueel foto. Wanneer je lid wordt, wordt jouw naam en foto nooit getoond aan anderen, tenzij strict noodzakelijk.

Echter loont het om jouw zichtbaarheid aan te passen, zodat je niet meer als 'Afgeschermd' wordt binnen de Voetbal.nl kanalen. We hanteren drie termen: 

  • Normaal:  Toont de naam en foto van het KNVB-lid
  • Beperkt: Toont alleen de naam van het KNVB-lid
  • Afgeschermd: Toont geen naam van het KNVB-lid, maar alleen de term 'Afgeschermd' 

Jouw mate van zichtbaarheid heeft invloed op bepaalde functies binnen Voetbal.nl. Zoals: 

  • Zichtbaarheid van statistieken. Als je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, wordt bij het maken van doelpunten jouw naam en eventueel ook jouw foto getoond.
  • Player of the Match verkiezing; wanneer je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, kunnen ploeggenoten en supporters een stem uitbrengen op jou als Player of the Match.
  • Selectie. Als je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, kunnen ploeggenoten en supporters jouw naam en eventueel foto terugvinden in het 'smoelenboek' van Voetbal.nl. 

Wat moet je doen?

Wil je ook zichtbaar zijn met jouw naam en eventueel spelerspasfoto binnen Voetbal.nl? Doorloop dan onderstaande punten.

1. Zorg dat je goed gekoppeld bent

Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team kunnen zichtbaar zijn binnen Voetbal.nl. Zowel spelers als staf kunnen dit instellen.

Doe de koppelcheckBeschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar kan je jouw naam en eventueel foto niet tonen aan anderen? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

2. Zichtbaarheid aanpassen

Zodra je goed gekoppeld bent kan je bij de instellingen van jouw profiel jouw zichtbaarheid aanpassen.

Zichtbaarheid aanpassenGa direct naar jouw instellingen om jouw zichtbaarheid aan te passen voor andere Voetbal.nl gebruikers.

Terug naar boven